digital tree cmo stavriana nathanail
28/02/2024
Stavriana Nathanail is Digital Tree’s New CMO

We are excited to announce Digital Tree’s new CMO (Chief Marketing Officer), who will be OW Digital’s previous head, Stavriana Nathanail. Her years of experience and steadily rising trajectory make her the ideal option for this important position.

As a natural continuation of her journey in Digital Tree, Stavriana is ready to take up the position of CMO of the group and she walks us through her initial thoughts, as well as her plans for her new position and 2024, in general.

 

‘’I am very excited to take up this position, and my aim will be to contribute to the growth and enhancement of our Group’s companies.  

I look forward to working with our companies' members and achieving all of the Group’s goals. 

Priority is promoting our Group and developing strategic collaborations between its companies, highlighting and growing our image and dynamic.’’, stated Stavriana Nathanail.

 

Η Σταυριάνα Ναθαναήλ είναι η Νέα CMO της Digital Tree

 

Είμαστε στην  ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανάθεση του νέου CMO (Chief Marketing Officer) του ομίλου της Digital Tree, ο οποίος δεν θα είναι άλλος από την μέχρι πρότινος επικεφαλής της OW Digital, Σταυριάνα Ναθαναήλ. Η πολύχρονη εμπειρία της και η σταθερά ανοδική της πορεία την καθιστούν την ιδανική επιλογή για την ανάληψη αυτής της θέσης. 

Ως φυσική συνέχεια του ταξιδιού της στον όμιλο της Digital Tree, η Σταυριάνα είναι έτοιμη να αναλάβει τη θέση του CMO του ομίλου και μας μεταφέρει τις πρώτες της σκέψεις, καθώς και τα πλάνα της για τη νέα της θέση και γενικότερα το 2024.

 

«Είμαι ενθουσιασμένη που αναλαμβάνω αυτήν τη θέση με στόχο να συμβάλλω στην ανάπτυξη και την ενίσχυση των εταιρειών του ομίλου μας.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τα μέλη των εταιρειών μας και να πετύχουμε μαζί τους στόχους του Ομίλου.

Προτεραιότητα έχει η προβολή του Ομίλου και η ανάπτυξη στρατηγικών συνεργασιών μεταξύ των εταιρειών του, με στόχο την ανάδειξη και την ανάπτυξη της εικόνας και της δυναμικής μας.», δήλωσε η Σταυριάνα Ναθαναήλ.